Warme Brioche

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 1 Conference peer
  • 2 eetlepels vetstof
  • 20 g griessuiker
  • 1 ei
  • 4 dikke plakken briochebrood
  • 1/2 vanillestok
  • snuifje kaneel
  • een 10-tal okkernoten

Bereidingswijze

Klop het ei los met de suiker en de melk.

Schil de appel en de peer. Snij ze in partjes en verwijder het klokhuis.

Verwarm de helft van de vetstof in een ruime pan en bak de appelen en peren op een matig vuur.

Snij de vanillestok overlangs door en schraap er de zaadjes uit. Voeg de zaadjes bij de appel en peer en bestrooi het geheel met de kaneel. Daarna voeg je de noten toe.

Haal de plakken brood door het eimengsel en bak ze in de resterende vetstof.

Lepel het gebakken fruit op de toast en serveer op warme borden.