Disclaimer

  • GroentenFruit Bureau en VLAM mogen de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. GroentenFruit Bureau en VLAM zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
  • GroentenFruit Bureau en VLAM zijn tevens niet verantwoordelijk voor aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden.
  • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.
  • GroentenFruit Bureau en VLAM behouden zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kunnen GroentenFruit Bureau en VLAM de toegang tot de webpagina monitoren.
  • U zal GroentenFruit Bureau en VLAM en hun werknemers beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Recept van de maand

Soep van knolselder, gember en peer

Verwijder de schil van de knolselder en snijd in grove stukken ...

Lees meer »